ISPLIVALI NOVI DETALJI UBISTVA ŽENE IZ SRBIJE U PADOVI: Dete videlo kako deda nakon zločina puca SEBI U GLAVU

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Sep.2021, 09:31

ISPLIVALI NOVI DETALJI UBISTVA ŽENE IZ SRBIJE U PADOVI: Dete videlo kako deda nakon zločina puca SEBI U GLAVU

Motiv se i dalje istražuje

Stelio Čerkveni (88) ubio je juče svoju ćerku Dorijanu Čerkveni na proslavi njenog 60. rođendana ispred porodične kuće u Rubanu u italijanskoj provinciji Padova.

Čerkveni, za koga pojedini italijanski mediji navode da je rođen u Srbiji i da se sa porodicom doselio osamdesetih godina, doputovao je iz Gorice, gde je živeo, do kuće svoje kćerke u Rubanu, a nakon kraće svađe je ispalio nekoliko hitaca u Dorijanu i potom presudio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sebi.

Zločin se dogodio ispred kapije kuće u kojoj je Dorijana živela, a tela su pronašli rođaci koji su stigli oko 12.30 na proslavu rođendana. Dorijana je prema dosadašnjim saznanjima iz istrage pokušala da pobegne, ali je otac potrčao za njom i ubio je sa nekoliko hitaca ispred kapije.

, a italijanski mediji prenose da starac verovatno nije mogao da oprosti ćerki što se pre tridesetak godina udala za njegovog tadašnjeg poslovnog partnera, desetak godina mlađeg od Dorijane, koji je u to vreme postao udovac i ostao sam sa troje dece.

Između njega i Dorijane rodila se ljubav, nedugo zatim se se venčali, bez obzira na protivljenje njenog oca, a iz njihove zajednice uskoro je rođen je i jedan sin.

Bračni par se zatim sa četvoro dece preselio u Rubano gde su vodili fabriku nameštaja. Dorijana je poslednjih godina zbog lošeg zdravlja svog supruga sama vodila posao i bila je poznata kao snažna i preduzimljiva žena.

Čerkveni inače nije razgovarao sa ćerkom godinama, to jest, sve do juče kad je odlučio da njen rođendan prekine tragično.

Svedok žestoke svađe i samoubistva na ulici bio je jedan od sinova Dorijaninog muža iz prvog braka koji je izašao u dvorište kad su odjeknuli prvi hici. Njen suprug je takođe bio kod kuće, ali ništa nije mogao da učini da spreči tragediju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.