ISPLIVALI NOVI DETALJI PANČEVAČKE TRAGEDIJE: Dragan je pre utapanja pokušavao da se obesi

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Feb.2021, 00:38

ISPLIVALI NOVI DETALJI PANČEVAČKE TRAGEDIJE: Dragan je pre utapanja pokušavao da se obesi

Mediji javljaju da je dečakovo oproštajno pismo rasplakalo čak i najiskusnije policajce

Dečak je nestao između 2. i 3. februara i pronađen je samo njegov bicikl. Pokrenuta je potraga, ali su se crne slutnje obistinile i njegovo beživotno telo je po podne izvučeno naočigled izbezumljene majke Danijele.

.

- Odrastao je bez oca, ostavila ga je devojka, a u pismu je do detalja opisao šta planira da učini. Napisao je da će da skoči s mosta u Tamiš >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa torbom punom kamenja. Izmerena je težina te torbe i ona je iznosila 25 kilograma - kažu izvori iz istrage.

Poznanici unesrećene porodice kažu da je Dragan ranije pokušao da se obesi.

- Imao je trag na vratu zbog toga i to su svi u školi "Vasa Živković" videli i pokušali da mu pomognu. Bio je veoma osetljiv i emotivan, a jednom je čak pobegao od kuće i krio se dva-tri dana iza zgrade staračkog doma u Pančevu. Bio je usamljen, oca nije viđao, a veći deo vremena je provodio sa bakom i ujakom. Bio je osobenjak, a nažalost, situacija sa devojkom je bila samo kap u čaši - navodi jedna poznanica.

Inače, Dragan je raskinuo sa devojkom, što ga je veoma pogodilo, a njoj i najboljoj drugarici ostavio je po oproštajno pismo i poklon: devojci privezak anđela, a najboljoj drugarici svoje omiljene stripove.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.