ISPLIVALA PRAVA ISTINA O IZGLEDU VODITELJKE PAROVA PA ONDA JE POCELA DA RADI NESTO ZBOG CEGA JOJ SE SVI PODSMEVAJU

Izvor: medio.rs, 31.Avg.2017, 20:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ISPLIVALA PRAVA ISTINA O IZGLEDU VODITELJKE PAROVA PA ONDA JE POCELA DA RADI NESTO ZBOG CEGA JOJ SE SVI PODSMEVAJU

Iako je voditeljka "Parova" Jovana Jeremić pokušala da "Fotošopom" zakamuflira višak kilograma koji je nabacila, sve je palo u vodu kada su objavljene fotografije na kojima nije primenjena obrada u ovom programu za sređivanje slika.

Suočena sa činjenicom da joj je sav taj trud pao u vodu, Jovana je posegla za novim trikom.

Naime, ona svakodnevno objavljuje niz fotografija ne bi li dokazala da je zadovoljna svojom figurom, međutim svima je za oko zapao jedan detalj.
>> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << />
Jeremićeva se na svakoj fotografiji propinje na prste ne bi li vizuelno izdužila noge, dok se stomaka "rešava" tako što ga upadljivo uvlači, a na sve to uvek jednu ruku stavi na bok kako bi sakrila liniju struka.

- Diši malo - našalio se jedan njen pratilac, dok drugi nisu bili toliko blagi.

- Smešno je ovo što radiš. Na svakoj fotki poza ista. Znamo kako izgledaš, ne trudi se!

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.