ISKRENO: Milomir Marić otkrio šta zaista misli o Parovima!

Izvor: Kurir, 16.Jun.2015, 19:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ISKRENO: Milomir Marić otkrio šta zaista misli o Parovima!

Povodom tendencioznih špekualcija - ko gleda rijaliti ponovo se oglasio Milomir Marić

Trenutno najgledaniji zabavno humoristički program, serijal "Parovi“ i dalje izaziva reakcije, a povodom tendencioznih špekualcija - ko gleda reality, Milomir Marić izjavio je.

"Pomenuo sam i neke vladike, među brojnim gledaocima "Parova“ svih profesija i obrazovanja – glumci, političari, pisci, lekari, profesori, novinari, koji u tom programu prepoznaju običan >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << humorističko – zabavni program. A to su mi najiskrenije lično rekli, pa ne želim da iznosim njihova imena. To nije nikakvo svetogrđe, niti njihova mišljenja predstavljaju stav crkve kao institucije. Svako ima pravo na svoj privatni ukus i može da gleda ono što mu se dopada i što mu je interesantno, bez obzira na pokušaje javne diskreditacije, trenutno, najpopularnije emisije na svim televizijama. A, moje šaljive izjave samo se uklapaju u humoristički karakter „Parova“ i ne znače ništa više od toga".

Marić dodaje da svako ima pravo da gleda rijaliti "Parovi“ i da se toga ne stidi. Takođe, gledalac bira da uzme daljinski i gleda šta želi.

(Opera 17)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.