ISIS preti Srbiji: I vi ste deo đavolje koalicije!

Izvor: Mondo, 25.Nov.2015, 19:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ISIS preti Srbiji: I vi ste deo đavolje koalicije!

Al Hajat medija centar, medijski centar ISIS-a, objavio je novi propagandni snimak u kom džihadisti prete državama širom Evrope. Među članove "đavolje koalciije", uključena i Srbiju.

Foto: screenshot

Islamska država je objavila novu pretnju upućenu na adrese čak 60 zemalja, među kojima su zapadne zemlje, Rusija, Iran, ali i zemlje regiona, uključucući Srbiju, Hrvatsku, BiH i Sloveniju.

Na video snimku prikazane su zastave te "koalicije" >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << koja uključuje SAD, Veliku Britaniju, Japan, Kanadu, Francusku i Australiju, Tursku...

Srbija je svoje mesto dobila tako što je predstavljenja zastavom.

Snimak na engleskom jeziku pojavio se i na džihadstičkoj internet-stranici iz BiH "Vijesti umeta", u prevodu na bošnjački.

Džihadisti su u snimku Srbiju svrstali u članove “đavolje koalicije“ koja se bori protiv islama i Srbiji, Hrvatskoj, Makedoniji prete da će ih spaliti ratna vatra“.

."Ameriko, ti tvrdiš a imaš najveću vojsku, ali tvoji vojnici nemaju volje i odlučnosti. Vaši vojnici su uplašeni ili se vraćaju mrtvi ili izvrše samoubistvo, njih 6.500 svake godine. Svakog dana 18 vaših vojnika izvrši samoubistvo...“, navodi se u videu.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.