ISCEĐEN LIMUN SE BACA NA SMETLIŠTE Šešelj razobličio Mila, Đukanovićeva uloga dojadila Zapadu, bliži mu se kraj

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Sep.2021, 08:15

"ISCEĐEN LIMUN SE BACA NA SMETLIŠTE" Šešelj razobličio Mila, Đukanovićeva uloga dojadila Zapadu, bliži mu se kraj

Lider radikala je rekao da su Amerikanci slično uradili i sa generalom Manuelom Noriegom u Panami.

Predsednik SRS Vojislav Šešelj izjavio je u jutarnjem programu Happy TV da predsednik Crne Gore Milo Đukanović više ne treba Zapadu.

- Izgleda da je Milo Đukanović dosadio Zapadu i da su videli da od njega više nema ništa. On je imao svoju ulogu u obaranju Miloševića, u destabilizovanju savezne države, u otcepljenju Crne Gore, u pomaganju prozapadne opozicije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u Srbiji, ulasku u NATO pakt i šta više? Isceđen limun se baca na smetlište - rekao je Vojislav Šešelj.

- Bio je njihov miljenik godinama i završio je u njihovom zatvoru kao jedan od najvećih trgovaca drogom - podsetio je Šešelj.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.