INFLUENSERKA POGINULA SA TELEFONOM U RUCI KOJI JE SVE SNIMIO: Pala sa KRANA visokog 50 metara (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jul.2021, 16:00

INFLUENSERKA POGINULA SA TELEFONOM U RUCI KOJI JE SVE SNIMIO: Pala sa KRANA visokog 50 metara (VIDEO)

Prema izveštajima, influenserka je pala sa visine od nekih 50 metara

Dvadesettrogodišnja devojka Sijao Ćiumei, rukovaoc krana, druga je kineska internet zvezda koja je poginula zbog pada sa velike visine dok se snimala kamerom u poslednjih par nedelja.

Ona je snimke sa svog posla delila na društvenim mrežama gde je imala oko 100 hiljada pratilaca.

U svom poslednjem videu Sijao sedi u nečemu što izgleda kao kabina krana, a par sekundi kasnije kamera beleži >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mutnu opremu mašine koja proleće ispred objektiva.

Prema izveštajima, ona je pala sa visine od nekih 50 metara.

Očevici navode da je Ćiumei pala na zemlju sa telefonom u ruci oko 5.0 u utorak, kada su skoro sve njene kolege već napustile gradilište u gradu Ćudžou na zapadu Kine, navodi San.

Popularnost influenserke na mrežama pripisuje se delom činjenici da se nije uklapala u stereotipičan izgled rukovaoca krana. Bila je sitna i izgledala kao da ima manje od 23 godine koliko je navodno bila stara. Rečeno je da je imala dvoje dece.

Porodica je potvrdila njenu smrt, ali su odbacili navode da se tragedija dogodila usled internet vratolomije, tvrdeći da je u pitanju nesreća.

Influenserka je kremirana i njeni ostaci su, kako tamošnja tradicija nalaže, položeni na mali sto ispod suncobrana.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.