IMAO LUDU SREĆU: Rus PROPAO kroz okno sa DESETOG SPRATA, a one su mu spasile život (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Dec.2019, 15:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IMAO LUDU SREĆU: Rus PROPAO kroz okno sa DESETOG SPRATA, a one su mu spasile život (VIDEO)

Komšije čule zapomaganje.

Meštane jedne zgrade u sibirskom Jakutsku, probudilo je zapomaganje usred noći.

Ono što je bilo najčudnije, zvuci su dopirali iz zida u prizemlju. Kada su spasioci stigli na lice mesta, počeli su da ruše zid i unutra zatekli muškarca koji je visio naopačke u ventilacionom otvoru.

Kako se saznalo, njemu su čizme, i to tradicionalne vunene ruske valjenke, upale u okno sa 10. sprata.

Međutim, pojedinci su istakli >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da je on kraj okna pokušao da osuši svoje valjenke, a kada su upale unutra, njegov pokušaj da ih dohvati se umalo kobno završio pošto je pao sa visine od 28 metara.

В Якутске мужчина упал в вентиляционную шахту и пролетел 28 метров вниз головой. Он уронил валенки и попытался их вытащить.

Благодаря тому, что к низу шахта сужается, скорость падения замедлилась, и мужчина остался жив. Кроме того, падение смягчили упавшие вниз валенки. pic.twitter.com/a7wMQBTlIB

— A.C.A.B. (@MrMaaay) December 8, 2019

Neverovatno, ali upravo su mu ove čizme spasle život jer su mu ublažile pad.

Čizma zaista glavu čuva.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.