IMA LI KRAJA MILOVOM LUDILU? Đukanović otvara bioskope i diskoteke, ALI IZ SRBIJE NIKO NE MOŽE U CRNU GORU

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Maj.2020, 15:48

IMA LI KRAJA MILOVOM LUDILU? Đukanović otvara bioskope i diskoteke, ALI IZ SRBIJE NIKO NE MOŽE U CRNU GORU

Srbija, opet nije na spisku zemlja čiji građani mogu u Crnu Goru.

U Crnu Goru je od sutra (1. juna) dozvoljen ulazak građanima iz 26 zemalja, i to bez karantina i samoizolacije, ako je stopa aktivnih slučajeva kovid 19 manja od 25 na 100.000 stanovnika u državi iz koje stranac dolazi.

Reč je o stanovnicima Slovenije, Islanda, Hrvatske, Slovačke, Švajcarske, Albanije, Austrije, Norveške, Monaka, tzv. Kosova, Njemačke, Grčke, Mađarske, Danske, Litvanije, Letonije, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Azerbejdžana, Luksemburga, Bosne i Hercegovine, Bugarske, Izraela, Severne Makedonij, Irske, Češke, Finske i Estonije.

Srbija, opet nije na spisku zemlja čiji građani mogu u Crnu Goru! Od sutra su na otvorenom i u zatvorenom prostoru, na javnim mestima, uključujući i svadbena veselja, sahrane, kao i na sportskim takmičenjima može da prisustvuje do 200 osoba.

Dozvoljen je i rad diskoteka, barova i noćnih klubova, barova kao i dečjih igraonica u skladu sa uputstvom Instituta za javno zdravlje kao i rad bioskopa, pozorišta i dečjih vrtića.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.