I sutra akcija suzbijanja letećih krvopija

Izvor: B92, 06.Avg.2020, 15:41

I sutra akcija suzbijanja letećih krvopija

Javno komunalno preduzeće "Gradska čistoća" saopštilo je da se sutra nastavlja akcija suzbijanja odraslih formi komaraca u Beogradu.

Sektor ekologije i unapređenja životne sredine tog preduzeća vršiće sutra tretman sa zemlje od 19 sati do ponoći na više lokacija, među kojima su Banjička šuma, Centralno groblje, SP "Jajinci", Bežanijsko novo groblje, groblje Zbeg, groblje Lešće, Ritopek, Vinča i Grocka uz Dunav.

Takođe, suzbijanje komaraca sprovešće >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se i na Adi Ciganliji, Makišu, Ostružnici, Umci, u Ruckoj, na nasipu od Bloka 45 ka Ostružničkom mostu, u Vinogradskoj.

Na listi su i Blok 44, 45, 70, 70a, Ledine 1, 2 i 3, Surčin 1 i 2, Banjica, Jajinci 1, 2, 3 i 4, Kumodraž selo, Veliki Mokri Lug, Mali Mokri Lug 1 i Mali Mokri Lug 2.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.