Izvor: Nezavisne Novine, 22.Mar.2018, 21:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I motociklisti vole manekenke

Proteklog vikenda u Kataru je počela nova sezona Moto GP šampionata i to spektakularnom pobjedom vozača Dukatija Andree Dovicioza. Nema sumnje da će i ova sezona donijeti veliku neizvjesnost kada je u pitanju trka za šampiona, a istoj se osim prvog pobjednika trke u 2018. godini još nadaju aktuelni šampion Mark Markez, legendarni Valentino Rosi i mnogi drugi.

Dok se borba za naslov nije rasplamsala, odlučili smo da predstavimo ljepše polovine nekih majstora na dva točka. >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << Uži izbor je potvrdio da se ne mogu samo fudbaleri pohvaliti atraktivnim damama kraj sebe.

Krenućemo od jednog od najvećih u ovom sportu, Rosija. Legendarni motociklista je od prošle godine u vezi sa prelijepom Frančeskom Sofijom Novelom. Popularni Doktor je do sada imao previše razočaranje na ljubavnom planu, a italijanski mediji se sada s pravom pitaju da je manekenka Frančeska ona prava koja će obuzdati Italijana, koji je jednom prilikom izjavio da se nada da se nikada neće ženiti.

I njegov sunarodnik Doviciozo je za sada u skladnoj vezi sa Alesandrom Rosi (naslovna fotografija). Njihova veza, koja datira iz 2014. godine, podigla je mnogo bure, jer je prethodno Alesandra bila u vezi sa australijskim trkačem Entonijem Vestom, koji je bio šokiran saznanjem da je nakon šest godina veze poslije dvije nedjelje od prekida odlučila da krene u romansu sa Italijanom.

Na kraju ćemo još spomenuti zvijezdu Suzukija i još jednog Italijana Andreu Janonena, čije srce je osvojila fatalna Argentinka Belen Rodrigez, koja važi za jednu od kraljica skandala u Italiji. Ona je slavu stekla u Italiji radeći kao model i voditeljica. Koliko je popularna, govori da je na Instagramu prati sedam miliona fanova.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.