Evo kad će zahlađenje

Izvor: Mondo, 17.Okt.2017, 07:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo kad će zahlađenje

Slede topli dani sa temperaturama i do 27 stepeni, a meteorolozi za nedelju najavljuju promenu vremena.

Foto: MONDO/Bojana Zimonjić Jelisavac

 U Srbiji će danas jutro biti sveže, ponegde sa sumaglicom i maglom, a tokom dana sunčano i toplo sa slabim vetrom promenljivog pravca.

Jutarnja temperatura biće od 5 do12, najvisa dnevna od 23 do 27 stepeni, saopštio je RHMZ.

U Beogradu će jutro na širem području grada ponegde biti maglovito. >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<

Vremenska prognoza

Tokom dana sunčano i toplo sa slabim vetrom promenljivog pravca. Jutarnja temperatura oko 12, najviša dnevna oko 25 stepeni.

Prema izgledima vremena za narednih sedam dana, do 24. oktobra, do kraja sedmice jutra sveža, mestimično maglovita. Dani sunčani i topli sa maksimalnom temperaturom od 23 do 27 stepeni.

U nedelju posle podne i uveče na severu i zapadu, u ponedeljak i u ostalim krajevima naoblačenje sa kišom, padom temperature i pojačanim severozapadnim vetrom.

U utorak će se zadržati oblačno uz postepeni prestanak padavina.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.