I Španci zainteresovani da grade metro u Beogradu: Radojičić ugostio ambasadora Suaresa

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Sep.2018, 18:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I Španci zainteresovani da grade metro u Beogradu: Radojičić ugostio ambasadora Suaresa

Iskustva Madrida i Barselone su dragocena za Beograd, ukoliko se uzme u obzir da su poznati kao pametni gradovi

Gradonačelnik Beograda prof. dr Zoran Radojičić ugostio je u Starom dvoru ambasadora Španije u Srbiji Migela Fuertesa Suaresa. Dvojica zvaničnika razgovarala su o privredi, obrazovanju i saobraćajnoj infrastrukturi, a tema sastanka bio je i Poslovni forum u Beogradu koji se održava 23. do 24. oktobra, u organizaciji Trgovinsko-ekonomskog odeljenja španske ambasade >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u saradnji sa Španskom agencijom za promociju izvoza i investicija.

Gradonačelnik i ambasador su razgovarali i o izgradnji beogradskog metroa. Suares je poručio da su španski investitori zainteresovani za veliki projekat, te da bi mu bilo veoma drago kada bi na tom projketu došlo do saradnje dve države.

, što je cilj kojem Beograd teži.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.