I NE ČUDI ŠTO JE NAŠA ZEMLJA VOJNA SILA U REGIONU! Srpska avijacija ima novu raketu, GRMI KAO GROM iz vedra neba! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Maj.2022, 17:09

I NE ČUDI ŠTO JE NAŠA ZEMLJA VOJNA SILA U REGIONU! Srpska avijacija ima novu raketu, GRMI KAO GROM iz vedra neba! (VIDEO)

Namenjen je za dejstva po ciljevima na zemlji i vodi ...

Svedoci smo da se poslednjih godina, više nego ikada ulaže u Vojsku Srbije i njeno naoružanje. Kako kroz stalne obuke, tako i kroz kupovinu novog i unapređenja postojećeg naoružanja. Tako da ne čudi da je naša zemlja postala svojevrsna vojna sila i vodeća zemlja regiona.

Raketni sistem vazduh zemlja “GROM” je namenjen za dejstva po ciljevima na zemlji i vodi, u taktičkoj i operativnoj dubini neprijatelja. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Za uništavanje jako utvrđenih i branjenih ciljeva kao što su različiti građevinski objekti, bunkeri, brodovi, tenkovi i artiljerija, sa bezbednih udaljenosti.

Primarno je namenjen za naoružanje aviona G-4M “Supergaleb” i J-22 “Orao”, a detaljnije karakteristike pogledajte u videu ispod teksta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.