Hrvatska: Pronađeni mrtvi sveštenik i domaćica

Izvor: Nezavisne Novine, 24.Jul.2015, 20:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hrvatska: Pronađeni mrtvi sveštenik i domaćica

POTPIĆAN - Muškarac i žena starije dobi pronađeni su mrtvi, bez tragova nasilja, u župnom stanu crkve Dobrog Pastira u Potpićnu na Labinštini, potvrdila je danas istarska policija.

Fena prenosi da se neslužbeno saznaje da je riječ o 76-godišnjem svešteniku iz Potpićna, rektoru crkve, i njegovoj 88-godišnjoj bivšoj domaćici.

S druge strane, Večernji list je objavio da je riječ o njegovoj nepokretnoj sestri, o kojoj je brinuo.

Nisu pronađeni >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << tragovi nasilja, ali zbog nepoznatih okolnosti u kojima su umrli, policijski službenici i županijski državni tužilac Mirjana Zenzerović obavljaju uviđaj, rekla je portparol istarske policije Suzana Sokač.

Policija je dojavu dobila od sveštenika koji ih pronašao mrtve.

Uviđaj je u toku, a nakon njega biće poznate okolnosti koje su uzrokovale smrt ove dvije osobe.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

DANIMA GA NIKO NIJE VIDEO U crkvi pronađena tela sveštenika i njegove sestre

Izvor: Blic, 25.Jul.2015, 11:12

U župnom stanu crkve Dobrog pastira u Potpićnu u Istri u petak rano poslepodne pronađena su beživotna tela rektora crkve, velečasnog Josipa Racana (76) i njegove sestre (88), o kojoj je brinuo otkako je završila u invalidskim kolicima. Tela su poslata na obdukciju, a vidljivih tragova krivičnog...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.