Hrvati prave Cepteru jahte vredne po 35 miliona evra

Izvor: 24sata, 19.Mar.2009, 01:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hrvati prave Cepteru jahte vredne po 35 miliona evra

„Jahte će služiti za potrebe Filipa Ceptera, njegove Cepter grupe, partnera i klijenata, ali i za dalju prodaju”, kaže za „24 sata” Blaž Buble, direktor splitske kompanije „Propele”, koja je zadužena za ceo posao. Prema njegovim rečima, jahta koja se trenutno gradi za jednog od najbogatijih Srba na svetu, izgledaće kao najluksuzniji hoteli. „Imaće nekoliko salona, bazena, fitnes i spa centara, đakuzi, sunčane palube. Jednom rečju, velnes centar”, objašnjava Blaž Buble.

Nastavak na 24sata...






Povezane vesti

Filip Cepter gradi jahte

Izvor: Blic, 19.Mar.2009

U hrvatskom brodogra­dilištu „Kraljevica” počeće gradnja luksuzne jahte od pedeset metara za „Zepter International”, poznatu međunarodnu firmu u vlasništvu Filipa Ceptera, jednog od najbogatijih Srba u svetu. Nakon što prva jahte bude načinjena za samog Ceptera, počeće...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.