Hrvati brane Hrkalovićevu: Predstavljaju je kao “malu Dijanu” iz fine porodice - REČI HVALE SAMO PLJUŠTE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Okt.2021, 09:30

Hrvati brane Hrkalovićevu: Predstavljaju je kao “malu Dijanu” iz fine porodice - REČI HVALE SAMO PLJUŠTE!

Interesantno je koliko su se hrvatski mediji zainteresovali za slučaj bivše državne sekretarke MUP

Bivša državna sekretarka MUP Dijana Hrkalović, koja se od petka nalazi iza rešetaka zbog sumnje da je učestvovala u prikrivanju dokaza u vezi sa ubistvom Vlastimira Miloševića, zahvaljujući čemu su kasnije oslobođeni optužbi Veljko Belivuk i Marko Miljković, postala je zvezda hrvatskih medija. Naime, Hrvati Hrkalovićevu pokušavaju da predstave kao malu Dijanu iz fine >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i obrazovane porodice koja maltene ne bi mrava zgazila.

, a prostor u medijima koji Hrkalovićeva dobija je impresivan, kao da se radi o visokom političkom funkcioneru te zemlje. Ni na hvalospevnim naslovima nije se štedelo, pa je jedan raspaljen na naslovnici glasio: „Fatalna Ličanka Dijana trese celu Srbiju”.

MALA DIJANA

Da Hrvati odlično poznaju biografiju Hrkalovićeve pokazuje i to da su novinarske ekipe uputili u Doljane, rodno selo njenog dede i oca koje se nalazi u Lici kraj Otočca.

- Mala Dijana je sarađivala s mafijašima. Ne mogu da verujem. A ima tako fine roditelje, koji su vrlo obrazovani. Možda se radi o nameštaljci, ali ko će ga znati - navodi se odmah na početku samog teksta u hrvatskim novinama 24 sata, kao da je cilj odmah oprati Hrkalovićevu. Prema pisanju tog lista, u tekstu pod naslovom „Ne verujem da je sarađivala sa mafijašima”, u pitanju su reči njene rodbine iz malog ličkog sela. Oni su novinarima ispričali i razvojni put Dijaninog tate Daneta.

- Dijanin otac Dane je već sa 17 godina otišao u Požarevac. Išla mu je škola, bio je vrlo bistar. Tamo je završio škole, radio je kao inženjer, te se oženio i dobio Dijanu i njenog brata. Nju sam zadnji put video kad je imala pet-šest godina. Dete kao dete, zaigrano i bezbrižno. A njenog oca, strica i dedu poznajem. Dedu su joj ubili nakon „Oluje” i zapalili kuću. Dijanin stric je izgradio novu kuću ovde, ali nisu više dolazili, pa je sve zaraslo - ispričao je Dijanin rođak za taj list.

HVALILI JE MAMA I TATA…

Meštani su za njenog dedu ispričali da je bio veoma tvrdoglav, da je voleo da popije, dok za njenog oca navode da je bio dobar čovek.

- Njeni roditelji su se hvalili da je najbolji đak na fakultetu, da je završila visoke škole. Nadam se da to nije istina nego nameštaljka, žao mi je njenih roditelja - ispričali su meštani za list koji svim silama pokušava da prikaže Hrkalovićevu u potpuno drugom svetlu, onome koji nema nikakve veze ni sa Veljkom Belivukom ni sa Markom Miljkovićem.

BLUD I RAZVRAT

Podsetimo, Objektiv je juče objavio da je Hrkalovićeva, koju i mediji Dragana Đilasa maltene predstavljaju kao vrsnog intelektualca, dok je bila u MUP, od te institucije pravila leglo bluda i razvrata. Kako su ispričali sagovornici Objektiva, sastanke u prostorijama MUP nemali broj puta držala je mamurna i pod uticajem opijata, ali i neprimereno obučena za jednu takvu instituciju. Kabinet Ministarstva policije služio joj je za pravljenje najvulgarnijih fotografija, koje je slala jednom uticajnom ministru, ali i kriminalcima sa kojima je održavala lične kontakte.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.