Mediji: Dijana Hrkalović ponovo odbila poligraf

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Mar.2021, 14:43

Mediji: Dijana Hrkalović ponovo odbila poligraf

Bivša državna sekretarka u Ministarstva unutrašnjih poslova Dijana Hrkalović danas je, prema pisanju portala Novosti, ponovo odbila poligrafsko ispitivanje tokom saslušanja u SBPOK-u.

Hrkalović je četiri sata ispitivana u svojstvu građanina, povodom povezanosti sa Darkom Elezom i Veljkom Belivukom poznatijim kao Velja Nevolja, nakon čega je sa advokatima napustila prostorije SBPOK-a.

Ona bila ispitivana i 21. januara u vezi sa aferom sa nezakonitim prisluškivanjem >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << predsednika Srbije Aleksandra Vučića, članova njegove porodice i još nekoliko visokih funkcionera, kada je, prema pisanju medija, takođe odbila poligrafsko ispitivanje.

Elez je iz BIH koji je ranije osuđivan u Srbiji, a sada čeka konačnu odluku o izručenju BIH, dok je Belivuk 4. ferbruara uhapšen pod sumnjom da je organizator krimialne gruge, koja je počinila najteža krivična dela pod okriljem navijačke grupe "Principi".

Mediji danas prenose da je Hrkalović povezana i sa jednom od vođa "Partizanovih" navijača Damjanom Šobićem, koji je u petak uhapšen zbog nelegalnog držanja pištolje i minicije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dijana Hrkalović dala izjavu u SBPOK-u

Izvor: N1 televizija, 01.Mar.2021

Kako N1 saznaje, bivša državna sekretarka završila je sa ispitivanjem u SBPOK-u zbog eventualne povezanosti sa klanom Veljka Belivuka. Ona je izašla iz zgrade te službe u beogradskom naselju Makiš.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.