Hristina Popović ispratila ćerkicu u školu, objavila sliku, pa tek onda videla grafit iza deteta

Izvor: Piplmetar.rs, 31.Avg.2017, 22:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hristina Popović ispratila ćerkicu u školu, objavila sliku, pa tek onda videla grafit iza deteta

Glumica Hristina Popović, koju trenutno možemo da gledamo u filmu „Stado“, kao i svaka majka, iskoristila je kraj avgusta da se podrobno pripremi za polazak dece u školu.
Naime, Luča kreće u prvi razred, te ju je majka fotografisala sa rancem ispred zgrade u kojoj stanuju, ali je njenim pratiocima više pažnje privuklo nešto drugo.
Na jednom zidu i više je nego upadljiv grafit „Pu*i ga“, te su brzinom svetlosti počeli da pristižu šaljivi komentari na taj račun, koje >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << je Hristina, takođe, dočekala šalom.
„Grafit je na našoj zgradi, kao mala poruka strahu od škole, strahu od promena, strahu od odrastanja… Učitajte šta hoćete. Svaka asocijacija je tačna“, napisala je Popovićeva.

Pogledajte grafit:
filmski centar srbije foto Kako biste vi reagovali da ste na njenom mestu?
 
(PIplmetar.rs/Espreso)

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

NIJE OBRATILA PAŽNJU Hristina sa psovkama ispratila ćerku u školu (FOTO)

Izvor: Press, 01.Sep.2017, 19:40

Glumica Hristina Popović pripremila je ćerkicu za školu, kad ono.. . Foto: Screenshot. Poznata glumica Hristina Popović, uspela je, uprkos velikim uspesima, da svoju intimu sačuva od javnosti.. Malo je poznato da Hristina...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.