Horor u bolnici! Lekari se svađaju dok na stolu leži trudnica, jedna beba UMRLA (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Sep.2017, 10:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Horor u bolnici! Lekari se svađaju dok na stolu leži trudnica, jedna beba UMRLA (VIDEO)

Bahati lekari

Dva lekara jedne indijske bolnice suspendovana su nakon što se internetom proširio snimak na kome se vidi njihova svađa usred operativnog zahvata, u kome su obojica učestvovali, dok je između njih bila trudna pacijentkinja.

Besna reakcija ljudi koji su odgledali snimak nije ostavila drugu mogućnost bolnici Umaid iz Radžastana nego da ih suspenduje, dok se ne utvrdi šta se tačno dogodilo.

Iz bolnice su samo potvrdili da su pacijentkinja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i njena beba dobro. Rekli su da je snimak autentičan, ali da ne znaju ko ga je snimio i pustio u javnost.

Na snimku se mogu se čuti uvrede koje doktor Ašok Nanival i njegov kolega Matura Lal Tak upućuju jedan drugome, pre nego su počeli da se raspravljaju o tome da li je pacijentkinja jela nešto pre operacije.

Njih dvojica će biti udaljeni sa posla, dok bolnica ne sprovede internu istragu o celom slučaju. Oni su opovrgli navode nekih medija o tome da je beba pacijentkinje umrla tokom operacije.

- Istina je da je toga dana jedna beba u našoj bolnici umrla, ali to nije bila beba žene koja je operisana kada je snimak nastao - izjavila je doktorka Randžana Desai.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.