Horgoš: Kod državljanina Srbije više od kilogram marihuane

Izvor: NoviMagazin.rs, 07.Nov.2015, 13:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Horgoš: Kod državljanina Srbije više od kilogram marihuane

Mađarska policija otkrila je više od jednog kilograma marihuane kod državljanina Srbije u autobusu na Graničnom prelazu Horgoš - Reske.

Kako je saopštila policija Mađarske, droga je otkrivena detaljnom kontrolom prtljaga autobusa iz Srbije koji je sa 34 putnika i dva vozača na taj prelaz stigao juče oko 15.30 sati.

Tom prilikom su u jednom rancu 36-ogodišnjeg državljanina Srbije otkrivene kese sa 1.150 grama biljne materije za koju je brzim testom otkriveno da se radi o marihuani.

Državljanin Srbije je pritvoren i protiv njega je pokrenut postupak zbog posedovanja narkotika.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zaplena marihuane na Horgošu

Izvor: RTS, 07.Nov.2015

. Mađarska policija otkrila je više od jednog kilograma marihuane kod državljanina Srbije u autobusu na Graničnom prelazu Horgoš - Reske.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.