Hoće li se desiti istorijski sastanak: Zelenski najavio susret sa Putinom

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Apr.2021, 14:18

Hoće li se desiti istorijski sastanak: Zelenski najavio susret sa Putinom

Posle oružanih sukoba na istoku Ukrajine i ogromne vojske na granici sa Rusijom, Zelenski najavio smirivanje situacije i sastanak dvojice državnika.

Ukrajinski predsednik Vladimir Zelenski izjavio je danas da će se verovatno sastati sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom kako bi razgovarao o sukobu na istoku Ukrajine, dodajući da su sve strane "u finišu" dogovora o novom prekidu vatre.

- Čini mi se da sve ide ka tome da će se ovaj sastanak održati - rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je Zelenski na događaju povodom 35. godišnjice nuklearne katastrofe u Černobilju.

On je dodao da ne želi da se područje sukoba u Donbasu pretvori u drugu "zabranjenu zonu", poput kontaminiranog zemljišta oko atomske elektrane.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.