Hladno, s kišom i snegom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Mar.2021, 02:30

Hladno, s kišom i snegom

Republički hidrometeorološki zavod Srbije (RHZS) saopštio je da se danas i u ponedeljak u zemlji očekuje hladno vreme, u brdsko-planinskim predelima sneg uz povećanje visine snežnog pokrivača za 20 do 30 cm, lokalno i vise.

U nižim predelima mešovite padavine i formiranje snežnog pokrivača - u centralnim od 5 do 10 cm, a u južnim od 10 do 20 cm, lokalno i vise.

Vetar slab i umeren, na istoku povremeno i jak, severni i severoistočni.

Najniža temperatura >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << od -3 do dva stepena, najviša od dva do osam.

U Novom Sadu oblačno i hladno, povremeno s kišom, kratkotrajno i susnežicom i snegom.

Vetar slab i umeren, severni i severoistočni.

Najniža temperatura od -2 do jedan, najviša oko pet stepeni.

U ponedeljak umereno do potpuno oblačno i hladno, u nižim predelima sa mešovitim padavinama i kišom i snegom, u brdsko-planinskim predelima sa snegom.

U utorak na severu suvo, u ostalim predelima prestanak padavina i postepeno razvedravanje. U sredu novo, prolazno naoblačenje sa slabom kišom, u brdsko-planinskim predelima sa slabim snegom.

Zatim postepeno toplije, u četvrtak ujutru i pre podne prestanak padavina u brdsko-planinskim predelima i razvedravanje, od petka pretezno sunčano.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.