Hjuston u još većoj PANICI, naučnici u šoku: Oluja Harvi se neočekivano vraća prema Meksičkom zalivu

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Avg.2017, 01:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hjuston u još većoj PANICI, naučnici u šoku: Oluja Harvi se neočekivano vraća prema Meksičkom zalivu

Evo šta se sprema

Američki Nacionalni centar za uragane objavio je danas da se tropska oluja Harvi, mimo očekivanja, vraća prema Meksičkom zalivu nakon što je krenula prema unutrašnjosti, otkako je stigala do kopna u petak uveče.

Foto: Reuters

U preporuci Centra navodi se da se poplave opasne po živote ljudi nastavljaju u Hjustonu i u široj regiji južnog Teksasa. Harvi ima vetrove maksimalne brzine od 64 kilometra na sat, a Centar navodi da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bi se mogao slabo pojačati dok se približava obali.

Foto: Reuters

Kako se navodi, moguće je da se Harvi vrati ka severoistoku u određenoj tački u utorak.  Meteorolozi su prognozirali dodatnih 64 centimetra kiše u petak a Centar tvrdi da druge pretnje predstavljaju tornada i oluje koje se kreću od unutrašnjosti prema obali.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.