Hitna pomoć intervenisala 106 puta

Izvor: B92, 01.Dec.2021, 08:18

Hitna pomoć intervenisala 106 puta

Prema rečima dežurnog lekara Hitne pomoći, noć u Beogradu je protekla relativno mirno.

Dežurale su 22 ekipe, plus jedna pedijatrijska koje su obavile ukupno 106 intervencija, od čega devet na javnim mestima.

Ipak, nije bilo ozbiljnijih saobraćajnih nesreća, ni teže povređenih u drugim incidentioma, osim što je nekoliko lica u alkoholisanom stanju voženo na odeljenje toksikologije VMA.

Prema rečima dežurnog lekara službe Hitne pomoći protekle >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << noći je bilo manje interkliničkih transporta kovid pacijenata u poređenju sa prethodnim danima - ukupno 15 pacijenata je transportovano u kovid bolnicu, a na trijažu, pa potom na Infektivnu kliniku KCS tri novozaražena koronavirusom.

Najveći broj poziva upućenih beogradskoj Hitnoj pomoći noćas je stigao od psihijatrijskih bolesnika i pacijenata sa hroničnim oboljenjima - uglavnom hipertenzičara i astmatičara, rečeno je iz službe Hitne pomoći.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.