Hitna pomoć: Novogodišnja noć u Beogradu protiče bez većih intervencija

Izvor: Beta, 01.Jan.2019, 02:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hitna pomoć: Novogodišnja noć u Beogradu protiče bez većih intervencija

Proslava Nove godine u Beogradu protiče uobičajeno i bez većih intervencija Hitne pomoći, rečeno je u toj beogradskoj službi.Broj intervencija lekara je uobičajen za novogodišnju noć, rečeno je agenciji Beta."Najviše posla bude onda kada ljudi krenu da se vraćaju kući sa proslava. U pitanju su problemi zbog previše alkohola i problemi sa povredama", rekli su u Hitnoj pomoći.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Hitna pomoć u Beogradu: posle ponoći daleko više poziva

Izvor: Beta, 01.Jan.2019

Tokom protekle noći i ranog jutra u Beogradu je bilo 139 intervenicija od toga 42 na javnom mestu, uglavnom posle ponoći, rečeno je Beti u službi Hitne pomoći.Proslava Nove godine u glavnom gradu protekla je do ponoći bez većih intervencija Hitne pomoći, a od ponoći do jutra bilo je znatno više...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.