Hitlerov nećak konačno progovorio: Trampu poslao BRUTALNU poruku, a evo šta misli o Merkelovoj

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Okt.2018, 21:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hitlerov nećak konačno progovorio: Trampu poslao BRUTALNU poruku, a evo šta misli o Merkelovoj

Prekinuo decenijsku tišinu

Najstariji rođak Adolf Hitlera je prekršio decenijsku tišinu i iz svog doma poslao poruku Donaldu Trampu i Angeli Merkel.

Lukašenko izneo plan kako se odbraniti: U slučaju rata, razdelićemo oružje svim porodicama!

Aleksander Stjuart-Hjuston je dalji nećak nacističkog diktatora, ali je porodica promenila prezime posle Drugog svetskog rata.

Aleksander je sa svojom braćom Brajanom i Luisom godinama odbijao intervjue.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Ipak, 68-godišnjak je sada rešio da progovori iz svoje kuće na Long Ajlandu, i pristao je da govori za nemački nedeljnik Bild.

Vatreni republikanac čije je drugo ime Adolf je novinarima rekao da je Tramp lažov, ali je zato pohvalio nemačku kancelarku Angelu Merkel.

UNIŠTAVAJU GROBLJE, RUŠE SPOMENKE! Snimak STRAVIČNOG vandalskog napada ŠOKIRAO JAVNOST, razlog UZNEMIRUJUĆI! (VIDEO)

- Poslednja osoba kojoj bi se divio je Donald Tramp. On nije moj favorit. Neke stvari koje kaže su u redu. Ali mi smeta njegov nastup. Ne volim lažove - navodi Stjuart-Hjuston.

Po njegovim rečima uvek glasa za ljude koji mogu da urade posao, a da može glasao bi za nemačku kancelarku.

- Cenim je, dobra je. Izgleda kao inteligentna i pametna osoba" i ono što kaže to i uradi - rekao je o upitan da prokomentariše krizu sa migrantima.

Njegov otac Vilijam Patrik Hitler je emigrirao u SAD i borio se u mornarici tokom Drugog svetskog rata. Posle rata promenio je ime u Stjuart-Hjuston.

Vilijam, čiji je otac Hitlerov brat Aloiz rođen je 1911. u Liverpulu. U Nemačku se vraća 1930. i radi u banci, a bio je i član nacional-socijalista.

Ipak, kada mu Hiter nije odobrio promenu posla, što je po zakonu bila obaveza, nešto kasnije se preselio na Long Ajlend.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.