Hit fotka iz Srbije: Baka i deka se truckaju na zaprezi, a pored njih ZVERINA OD 200.000 evra (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Avg.2019, 16:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hit fotka iz Srbije: Baka i deka se truckaju na zaprezi, a pored njih ZVERINA OD 200.000 evra (FOTO)

Ujedno je mnoge i pošteno zabavila

"Lamborgini" od 200.000 evra i konjska zaprega koja pored njega mirno prolazi slika i prilika su kontrasta, susreta vremena, ali i dubokih socijalnih razlika u Srbiji.

Fotografija ovih prevoznih sredstava, snimljena u Tutinu, za tren je postala hit na drušvenim mrežama i izazvala lavinu komentara.

S jedne strane deka i baka klackaju se u svojim zaprežnim kolima, sa konjićem kao trećim članom družine, uz ritmični topot >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << njegovih kopita po vrelom tutinskom asfaltu.

Jedna fotka iz Tutina koja pokazuje naše stanje 🙂 pic.twitter.com/i4NEhys42n

— Paşin Unuk (@zavnos1945) August 10, 2019

Sa druge besna mašina, koja može da razvije i više od 300 kilometara na sat, parkirana u uglu, neodoljivo privlači svačije poglede, pa čak i skromnog trojca. Kako se u Tutinu ovih dana obeležava najveći islamski praznik Kurban bajram, pretpostavlja se da "lamborgini" pripada Tutincu koji radi u inostranstvu, a u rodni kraj se vratio zarad proslave u krugu porodice.

No, preskupi automobil je pored pogleda privukao i mnogo šala.

- Rent a horse vs rent a car!!!

- Naše je ovo upregnuto stanje.

- Izgleda lepo, ali kada dođe zima, radije bih drva terala na zaprezi, nego u "lambu". Ne može ni 10 cepanica da stane.

Pogledajte rezultate

BONUS VIDEO: Ušao u svetske udžbenike o VOJNOJ VEŠTINI: EVO ko je Ahmed iz Leskovca, koji je TRUBOM prevario Turke! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.