Izvor: Nezavisne Novine, 13.Nov.2012, 19:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hipokrat: Čelnici Farmala u istražnom zatvoru

ZAGREB - Devetero uhapšenih u akciji "Hipokrat", među kojima je i predsjednik uprave Farmala Dražen Dedi s najbližim saradnicima, zadržano je u jednomjesečnom istražnom zatvoru, doznaje se danas na zagrebačkom Županijskom sudu koji je udovoljio zahtjevu USKOK-a da se tokom istrage pritvori manji dio od 76 osoba osumnjičenih za davanje i primanje mita, zloupotrebe položaja i ovlasti te poticanja na to nedjelo.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

U akciji "Hipokrat" istraga protiv 76 osoba, devet u istražnom zatvoru

Izvor: Press, 13.Nov.2012

Kancelarija za suzbijanje korupcije i organizovanog kriminala dala je nalog za sprovođenje istrage protiv 76 osoba i kompanije "Farmal" zbog sumnje na izvršenje krivičnog dela primanja i davanja mita, zloupotrebe položaja i ovlašćenja i podsticanja na zloupotrebu položaja i ovlašćenja, a za...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.