Havarija na magistralnom cevovodu, bez vode naselje Vinik-istok

Izvor: Megafon.co, 18.Jun.2019, 15:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Havarija na magistralnom cevovodu, bez vode naselje Vinik-istok

Iz niškog Vodovoda saopštavaju da će bez vode biti naselje Vinik-istok zbog havarije na magistralnom cevovodu. U okviru održavanja vodovodne mreže ekipe JKP Naissus u utorak, 18. juna, obavljaju radove na više lokacija.
JKP Naissus Ekipe niškog Vodovoda popravljaće kvarove u sledećim ulicama:
Sime Jocića br. 36 (Suvi Do) – kvar na uličnoj mreži. Potrebno je raskopavanje. Zbog radova na popravci oštećenja mogući prekidi vodosnabdevanja do 15 sati;
Bulevar Medijana >> Pročitaj celu vest na sajtu Megafon.co << bb. (kod mosta) – kvar na uličnoj mreži. Nastavak radova.
Selo Sečanica – kvar na uličnoj mreži. Zbog radova na popravci oštećenja mogući prekidi vodosnabdevanja do 15 sati;
Ugao ulica Generala Milojka Lešjanina i Šumadijske – rekonstrukcija vodovodne mreže. Zbog radova na popravci oštećenja mogući prekidi vodosnabdevanja do 15 sati u sledećim ulicama: Ivana Milutinovića, Šumadijska, Koste Abraševića, Banjalučka, Uroša Dinića, Starine Novaka, Suvoborska, Drainčeva.
JKP Parking servis Niš Ekipe Službe signalizacije, javnog osvetljenja i održavanja u utorak, 18. juna, menjaće sijalice na javnoj rasveti u gradskim opštinama Crveni Krst i Medijana. Iz Parking servisa saopštavaju da će biti popravljen i napojni kabl na javnom osvetljenju na Bulevaru Nikole Tesle.
Biće zamenjen i signalni kabl na semaforu raskrsnice Nišavske ulice i Bulevara cara Konstantina. Obnavljaće se horizontalna signalizacija u Jug Bogdanovoj ulici.
U planu je preregulacija saobraćaja u ulicama 7.juli, na Bulevaru 12. februar kod mosta, Generala Milojka Lešjanina, na Trgu Pavla Stojkovića i Prijezdinoj. Biće obeležena horizontalna signalizacija na Bulevaru 12. februar, kružnom toku kod Trga kralja Aleksandra i u Nišavskoj ulici.
 

Nastavak na Megafon.co...






Povezane vesti

Mramor, Batušinac i Mramorski potok više dana bez vode, u Duvaništu slab pritisak

Izvor: JužneVesti.com, 19.Jun.2019, 11:02

Popravka havarije u Mramoru ostaviće nekoliko dana, kažu u Vodovodu, bez vode stanovnike niškog sela Batušinac, naselja Mramorski potok i dela sela Mramor, dok će zbog radova na ispiranju mreže oslabljen pritisak do kraja nedelje imati građani koji žive na višim spratovima u naselju Duvanište....

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Megafon.co. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Megafon.co. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.