Hasan Sejdinović osvojio zlatnu medalju na Svjetskim igrama Specijalne olimpijade

Izvor: SandzakPress.net, 17.Mar.2019, 21:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hasan Sejdinović osvojio zlatnu medalju na Svjetskim igrama Specijalne olimpijade

Sportisti Specijalne olimpijade Bosne i Hercegovine nastavljaju sjajne nastupe na Svjetskim igrama Specijalne olimpijade u Abu Dhabiju. Bosna i Hercegovina nakon jučerašnje prve osvojene bronzane medalje na igrama, u današnjim nastupima ima osvojenu i onu najsjajniju. Naime, atletičar Hasan Sejdinović u utrci na 200 metara osvojio je prvo mjesto i našoj zemlji donio prvo zlato na ovogodišnjim ljetnim igrama. Odličan nastup imali su i stonoteniseri, treće mjesto i bronzanu medalju osvojila >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << je Milada Elez u singlu. Veličanstven dan na igrama započeo je izuzetnim nastupom našeg ženskog inkluzivnog “Unified” fudbalskog tima koji je vrhunskom igrao potpuno razbio reprezentaciju Nigerije sa 4:1 i najavio borbu za medalju i u ovom sportu. Sutra se nastavljaju nastupi naših sportista u atletici, stonom tenisu gdje sa pravom očekujemo nove medalje, i naravno inkluzivnom fudbalu u kojem igramo za prvo mjesto u grupi protiv reprezentacije Finske. Klix.ba Pogledajte vijest na izvornom sajtu: Hasan Sejdinović osvojio zlatnu medalju na Svjetskim igrama Specijalne olimpijade

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Hasan Sejdinović osvojio zlato na Svjetskim igrama Specijalne olimpijade

Izvor: Nezavisne Novine, 18.Mar.2019, 14:56

​Sportisti Specijalne olimpijade Bosne i Hercegovine nastavljaju sjajne nastupe na Svjetskim igrama Specijalne olimpijade u Abu Dabiju.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.