Hasan Dudić o pogibiji Šabana Šaulića: Bio je centar sveta, sanjao sam ga tu noć (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 19.Feb.2019, 15:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hasan Dudić o pogibiji Šabana Šaulića: Bio je centar sveta, sanjao sam ga tu noć (VIDEO)

Poznati pevač Hasan Dudić nije mogao da zadrži suze pričajući u utorak o njegovom kolegi Šabanu Šauliću, koji je poginuo u nedelju u saobraćajnoj nesreći u nedelju u Nemačkoj Poznati pevač Hasan Dudić nije mogao da zadrži suze pričajući u utorak o njegovom kolegi Šabanu Šauliću, koji je poginuo u nedelju u saobraćajnoj nesreći u nedelju u Nemačkoj.Pročitajte još - NEDA UKRADEN U SUZAMA POSLE POGIBIJE LEGENDE: Šaban Šaulić je najveći među velikima, >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << ovo je prokletstvo našeg poziva „To mi je bilo sve u životu. On je bio centar sveta. Da nije njega...“, kazao je kratko Dudić, jedva uspevajući da zadrži suze.Pročitajte još - DAČIĆ OTKRIO NOVE DETALjE SMRTI ŠABANA ŠAULIĆA: Lekari su mu dali nešto za uspavljivanje i više se nije probudio„Čuo sam za vest kada mi je unuka dan ala telefon, ali sam ga sanjao tu noć i svašta se izdogađalo. Ne mogu da pričam“, dodao je poznati pevač pre nego što je ušao u kuću porodice Šaulić.Pročitajte još - NOVI DETALjI POGIBIJE: Sekli su auto da izvuku Šabana, pevaču pukla aorta posle sudara? Slavni harmonikaš Miša Mijatović, koji je došao da izjavi saučešće porodici legende narodne muzike, kazao je da jeŠaulić bio „broj jedan i nenadmašan“.„Svi pričaju o njegovom pevanju, bio je broj jedan, nenadmašan, ali ću ga pamtiti kao čoveka koji je bio planetarna zvezda, a toliko normalan, običan i prizeman. On je jedini čovek koji je bio najbolji pevač, a nikada za nikog drugog nije rekao ružnu reč. Što bi rekao naš narod, Bog za sebe uzima najbolje“, objasnio je Mijatović.„Intenzivno smo se družili baš u zadnjih mesec dana, a družimo se 40 i kusur godina i nikada nije imao više želje za životom i elana nego u poslednjih mesec dana. Radovao se životu, radovao se veseljima, žurkama i sedeljkama uveče. Bio je veseo, pevao je kao nikad, čak je i igrao, đuskao. Nije to ličilo na njega. Sinoć smo sedeli celo to naše društvo i svi smo došli do zaključka da je reč o nekom predskazanju", istakao je on. Šauliće su posetili još i Vladimir Petrović Pižon, Boško Đurovski, Aleksandar Vuksanović (Aca Lukas) i Zorica Brunclik, ali oni nisu davali izjave.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"NE PRIHVATAM DA GA NEMA, NE MOGU DA FUNKCIONIŠEM" Pevačica se GUŠI U SUZAMA zbog pogibije Šabana Šaulića (VIDEO)

Izvor: Blic, 19.Feb.2019

Folk pevačica Goca Božinovska ne može da dođe sebi od kad je saznala da je njen kolega i prijatelj Šaban Šaulić nastradao u Nemačkoj u saobraćajnoj nesreći.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.