Hari i Megan dobili dečaka

Izvor: Beta, 06.Maj.2019, 16:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hari i Megan dobili dečaka

Britanski princ Hari rekao je da je njegova supruga rodila zdravog dečaka.On je posle porodjaja rekao da je "neverovatno ponosan" na svoju ženu Megan, vojvotkinju od Saseksa.Beba je teška 3,26 kilograma.Princ, sedmi u redu za nasledjivanje britanske krune, još nije dobio ime.Hari je rekao da je presrećan povodom rodjenja svog prvog deteta i da će više detalja biti izneto tokom narednih dana.Zvaničnici su rekli da je kraljica Elizabeta Druga obaveštena o rodjenju deteta, kao i drugi članovi kraljevske porodice i porodica Harijeve majke, princeze Dajane.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BRITANIJA SLAVI, SVUDA BALONI I ZASTAVE: Kada je saopšteno da se rodio dečak, svi su gledali u samo jednog čoveka! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 06.Maj.2019

Britanski princ Hari rekao je da je njegova supruga Megan Markl rodila zdravog dečaka.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.