Haradinajev brat: Žao mi što nisam pobio više Srba

Izvor: Mondo, 31.Okt.2018, 12:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Haradinajev brat: Žao mi što nisam pobio više Srba

Nasim Haradinaj, predstavnik veterana takozvane OVK i brat od strica kosovskog premijera Ramuša Haradinaja, izjavio je da se ne plaši Specijalnog suda za zločine OVK.

Foto: Mondo/Goran Sivački Ilustracija

On je javno priznao da je "ubijao srpske vojnike kada god je imao prilike" i da mu je "žao što ih nije pobio koliko je želeo".

Prištinski sajt "Insajderi" objavio je u utorak da je Haradinaj izrazio bes zbog formiranja suda koji se po njegovoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << tvrdnji "jednostrano bavi ratnim zločinima".

On je poručio da se "ne boji takve institucije", koja je po njemu "nepravedno osnovana da sudi Albancima, a ne Srbima".

Haradinajev brat će na sud za OVK?

"Ubijao sam srpske vojnike kada god sam imao prilike. Kažem porodici da mi je žao što ih nisam pobio koliko sam želeo. Žao mi je što su mi prijatelji ubijeni, ali mi je drago što sam ubijao Srbe", kazao je Nasim Haradinaj.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

KO JE NASIM HARADINAJ Ovo je "dosije" čoveka koji se HVALI UBIJANJEM SRBA, a njegovi krvari tragovi dižu kosu na glavi

Izvor: Blic, 31.Okt.2018

Nasim Haradinaj brat od strica Ramuša Haradinaja, izneo je monstruoznu izjavu u kojoj se hvalio ubijanjem srpskih vojnika.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.