Haradinaj: Imamo svoje probleme, ne pada nam na pamet Srbija

Izvor: Danas, 19.Mar.2019, 18:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Haradinaj: Imamo svoje probleme, ne pada nam na pamet Srbija

Premijer Kosova Ramuš Haradinaj izjavio je danas da Kosovo ima svoje probleme i ne pada mu na pamet da se bavi Srbijom, dok je navode da će intervenisati na severu ocenio kao izjave za unutrašnju upotrebu političara Srbije. Članak Haradinaj: Imamo svoje probleme, ne pada nam na pamet Srbija se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Haradinaj: Imamo svoje probleme, ne pada nam na pamet Srbija

Izvor: NoviMagazin.rs, 19.Mar.2019

Premijer Kosova Ramuš Haradinaj izjavio je danas da Kosovo ima svoje probleme i ne pada mu na pamet da se bavi Srbijom, dok je navode da će intervenisati na severu ocenio kao izjave za unutrašnju upotrebu političara Srbije...Posle sednice Vlade Kosova Haradinaj je rekao da se Srbija suočava sa unutrašnjim...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.