Hapšenje u Lekovcu: Uzimali novac iz zatvora

Izvor: B92, 08.Nov.2019, 11:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hapšenje u Lekovcu: Uzimali novac iz zatvora

Leskovac -- Policija uhapsila dve osobe zbog sumnje da su neovlašćeno uzimali novac u ukupnom iznosu od 1.254.000 dinara iz depozita Okružnog zatvora Leskova.

Uhapšeni su novac koristili za lične potrebe, a potom ga vraćali.

Sumnja se, naime, da su G. P. (1962), odgovorno lice Okružnog zatvora Leskovac, i S. J. (1969), radnica u ovom zatvoru, u periodu od 2013. do ove godine, neovlašćeno uzimali novac iz depozita Okružnog zatvora Leskovac koji su koristili za lične potrebe a potom ga vraćali.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Nišu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Uzimali novac iz depozita zatvora u Leskovcu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Nov.2019

Policija je uhapsila dve osobe zbog sumnje da su neovlašćeno uzimali novac u ukupnom iznosu od 1.254.000 dinara iz depozita Okružnog zatvora Leskovac, koji su koristili za lične potrebe, a potom ga vraćali...Sumnja se, naime, da su G. P. (1962), odgovorno lice Okružnog zatvora Leskovac, i S. J....

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.