Hapšenja zbog prodaje droge

Izvor: B92, 31.Jul.2019, 11:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hapšenja zbog prodaje droge

Kraljevo/Bor -- U Kraljevu je uhapšen M.S. (42), a u Boru U.R. (19) zbog sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Kako je saopštila Policijska uprava u Kraljevu, policija je u utorak prilikom pretresa stana i drugih prostorija osumnjičenog pronašla 243 tablete sa liste psihoaktivnih supstanci i uz potvrdu ih oduzela.

Sumnja se da su pronađene tablete bile namenjene daljoj prodaji. Osumnjičenom je određeno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu, dodaje se u saopštenju.

Policijska uprava u Boru saopštila je da je prilikom pretresa stana, u kojem osumnjičeni boravi, pronašla oko 49 grama marihuane upakovane u paketiće i skrivene na više mesta, pištolj, 28 metaka i oko kilogram duvana. Po nalogu nadležnog tužilaštva, osumnjičenom je odredjeno zadržavanje do 48 sati, dodaje se u saopštenju.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.