Haos u Skupštini; Ministarka: Gurnuo me je, ja sam mu uzvratila VIDEO

Izvor: B92, 07.Maj.2021, 08:12

Haos u Skupštini; Ministarka: Gurnuo me je, ja sam mu uzvratila VIDEO

Priština -- Ministarka obrazovanja i nauke Arberi Nagavci prokomentarisala je jučerašnje sukobe u Skupštini Kosova.

Ona je navela da je želela da smiri poslanike i navela da ju je poslanik DPK Hajdar Beća gurnuo, a ona mu uzvratila istom merom, prenosi Gazeta Ekspres.

U Skupštini Kosova došlo je do sukoba poslanika Demokratske partije Kosova i Samoopredeljenja kada je, kako kaže Nagavci, ona pokušala da ih smiri.

"Bila je to velika grupa poslanika >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u čijoj je sredini bila potpredsednica Skupštine Saranda Bogujevci. Bogujevci je zamolila poslanike koji žele da izađu iz sale da to i učine a da oni koji žele ostanu na sednici. Pokušala sam da intervenišem i iz te situacije uklonim Bogujevci. Videli ste reakciju poslanika DPK Hajdar Beće, koji me je gurnuo a ja sam mu uzvratila", rekla je Nagavci.

Podsetimo, tokom plenarne sednice u Skupštini Kosova situacija je postala napeta, nakon odluke Demokratske partije Kosova da napusti salu, prenosi portal Reporteri.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.