Haos u Olovu: Obračun i jurnjava navijača Sarajeva i Željezničara po Olovu, grad blokiran (VIDEO)

Izvor: SandzakPress.net, 12.Maj.2019, 02:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Haos u Olovu: Obračun i jurnjava navijača Sarajeva i Željezničara po Olovu, grad blokiran (VIDEO)

“Naše ekipe su izašle na teren i više informacijama ćemo imati tek kada nam se jave iz Olova. Imamo i mi informaciju da je u Olovu došlo do obračuna navijača Sarajeva i Željezničara i to je sve što vam u ovom trenutku mogu kazati”, potvrdio je za Radiosarajevo.ba dežurni operativni u Ministarstvu unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona. Nezvanično, i jedno vozilo MUP-a ZDK je oštećeno. Prema informacijama, do tučnjave između Hordi zla i Manijaka, došlo je oko 15.30 sati >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << kada su se navijači Sarajeva i Željezničara sreli u ovom gradu na putu na gostovanja BH telecom Premijer lige BiH u banoviće, odnosno Bijeljinu. Prva tučnjava je izbila kod autobuske stanice, a pripadnici MUP-a ZDK su zatvorili ulaz u Olovo. Nezvanično, i jedno vozilo MUP-a ZDK je oštećeno. Više informacija bit će poznato naknadno, prenosi Radiosarajevo. Na stranici facebook Crne hronike pojavio se i video iz Olova: (face.ba) Pogledajte vijest na izvornom sajtu: Haos u Olovu: Obračun i jurnjava navijača Sarajeva i Željezničara po Olovu, grad blokiran (VIDEO)

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

MASOVNA TUČA HORDI ZLA I MANIJAKA: Pogledajte brutalan obračun navijača Sarajeva i Željezničara! Sevale PESNICE, PALICE, letele KAMENICE... (VIDEO)

Izvor: Kurir, 12.Maj.2019

U Olovu, mestu koje je 50-ak kilometara udaljeno od Sarajeva, u subotu je došlo do žestokog obračuna navijača Željezničara i Sarajeva.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.