Haos u Novom Pazaru: Jedna osoba izbodena nožem VIDEO

Izvor: B92, 25.Maj.2019, 22:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Haos u Novom Pazaru: Jedna osoba izbodena nožem VIDEO

Na gradskom šetalištu u Novom Pazaru došlo je do tuče više lica u kojoj je hladnim oružijem povređeno jedan mladić, javlja reporter našeg portala sa lica mesta.

Nakon kraće svađe, došlo je do tuče a jedan od učesnika upotrebio je nož i tom prilikom naneo povrede muškarcu, nakon čega su svi pobegli sa lica mesta, dok je povređeni ostao nepomično da leži.

Vozilo hitne službe je odmah stiglo na lice mesta i povređeni muškarac je odvezen u ZC Novi Pazar. Na licu mesta su i pripadnici policije.

Uskoro opširnije.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Nožem ranjen mladić u tuči u Novom Pazaru

Izvor: Večernje novosti, 26.Maj.2019, 01:07

Na gradskom šetalištu u Novom Pazaru danas je došlo do tuče više lica, u kojoj je hladnim oružjem povređen jedan mladić Na gradskom šetalištu u Novom Pazaru danas je došlo do tuče više lica, u kojoj je hladnim oružjem povređen jedan mladić. Kako javlja portal indeksonline,...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.