Haos na ulicama Barselone: Policija tražila veće plate, separatisti organizovali protest! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Sep.2018, 16:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Haos na ulicama Barselone: Policija tražila veće plate, separatisti organizovali protest! (FOTO)

Tenzije rastu

U centru Barselone danas je došlo do sukoba između policije i katalonskih separatista koji su se okupili da protestuju protiv novog marša španske policije koja zahteva veće plate.

Kako AP prenosi, lokalna katalonska policija je danas intervenisala, formirajući barijeru kada su separatisti gađali ljubičastom bojom muškarca koji je učestvovao u maršu u znak podrške policiji Španije.

Policajci su, navodi se, koristili pendreke kojima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su gurali separatiste i držali ih odvojene od suprotstavljenih grupa.

Agencija navodi da uoči godišnjice održavanja nezakonitog referenduma o nezavisnosti Katalonije, u tom severoistočnom španskom regionu sve više rastu tenzije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.