HVALA BRATSKOM SRPSKOM NARODU Ovim rečima se Putin obratio srpskoj javnosti i oduševio SVE

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jan.2019, 15:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"HVALA BRATSKOM SRPSKOM NARODU" Ovim rečima se Putin obratio srpskoj javnosti i oduševio SVE

14. susret Putina i Vučića

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poželeo je dobrodošlisu ruskom predsedniku Vladimiru Putinu i izrazio zahvalnost na njegovom ličnom angažmanu na razvoju srpsko-ruskih odnosa.

- Kada smo se upoznali pre šest godina, uglavnom smo razgovarali kako Srbija da vraća dugove, a danas Srbija nema problema s tim, plaća sve na vreme i postala je pouzdan partner Ruskoj federaciji - rekao je Vučić u uvodnom obraćanju, nakon kojeg su dva >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << predsednika nastavili razgovore uz dve delegacije, u užem sastavu.

U obraćanju javnosti, Putin se zahvalio Vučiću rekavši „puno ste uradili za vašu zemlju, za Srbiju, ali i za našu saradnju i međusobno prijateljstvo.

- Dobro pamtim svoju poslednju posetu Srbiju. Hvala svima na dočeku, bratskom srpskom narodu. Duhovna bliskost između dva naša naroda pomaže da razvijamo i učvršćujemo naše odnose. Jako mi je drago što imam mogućnost da posetim prijateljsku zemlju Srbiju – kaže Putin.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.