HRVATSKO PRIMORJE JOJ DOŠLO GLAVE: Otišla na letovanje, pa umrla na moru od alkohola!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jul.2021, 12:59

HRVATSKO PRIMORJE JOJ DOŠLO GLAVE: Otišla na letovanje, pa umrla na moru od alkohola!

Utvrđeno je da je u krvi imala 3,6 promila alkohola i da je umrla dva dana pre nego što je policija, po dojavi, pronašla njeno telo

Nalazom obdukcije i toksikološkim veštačenjem utvrđeno je da je 47-godišnja nemačka državljanka u gradu Krku umrla zbog akutnog trovanja alkoholom, a njen sunarodnik je priveden jer nije pružio pomoć, izvestila je Policijska uprava primorsko-goranska.

, prenela je Hina.

Policija je 27. jula obaveštena o pronalasku >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tela žene u apartmanu u gradu Krku. U njemu je policija zatekla i 46-godišnjeg nemačkog državljanina. On je uhapšen i priveden pod uticajem alkohola u koncentraciji od 2,9 promila.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da nije pomogao ženi, pa je krivična prijava protiv njega podneta merodavnom državnom tužilaštvu.

Kriminalističko istraživanje se nastavlja kako bi se otkrile sve okolnosti ovog nesrećnog dogadaja, saopštila je policija. U prvom obaveštenju o ovom događaju policija je navela da je reč o ubistvu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.