HRVATSKI MEDIJI PONOVO PRETE VUČIĆU Neće biti ugodno, opet ćete kukati (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Okt.2022, 11:19

HRVATSKI MEDIJI PONOVO PRETE VUČIĆU "Neće biti ugodno, opet ćete kukati" (FOTO)

Još jedan skandalozan naslov u hrvatskim medijima

Nakon što je Hrvatska na čelu sa premijerom te zemlje Andrejem Plenkovićem insistirala na sankcijama Srbiji kojima je našoj zemlji blokiran uvoz ruske nafte preko Janaf, u njihovim medijima osvanuli su naslovi upućeni predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

- Vučiću neće biti ugodno, opet će kukati. Zbog ovoga će biti ‘crna ovca’ na sastanku evropskih lidera na koji dolazi i Plenković - naslov >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je teksta na portalu Dnevno.hr a u kome se preti predsedniku i Srbiji.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je šokiran odlukom Hrvatske da stopira uvoz ruske nafte u Srbiju preko preko Janafa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.