HOROR U ZENICI: Pronađeno telo muškarca, nije poznato da li je upitanju ubistvo ili samoubistvo

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Sep.2020, 22:21

HOROR U ZENICI: Pronađeno telo muškarca, nije poznato da li je upitanju ubistvo ili samoubistvo

U toku je uviđaj kojim rukovodi dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Zeničko-dobojskog kantona.

U centru Zenice danas je pronađeno beživotno telo pedesetogodišnjaka čiji su inicijali G.D. iz tog grada, potvrđeno je iz Operativnog centra Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona.

Telo je pronađeno u Ulici Talića brdo u Zenici.

Iz kantonalnog MUP-a navode da su prijavu dobili u 17.15 časova i da je nakon izlaska na teren pronađeno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << telo pedesetogodišnjaka čiji su inicijali G.D. iz Zenice.

Za sada nije poznato da li je reč o samoubistvu ili ubistvu, a u toku je uviđaj kojim rukovodi dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Zeničko-dobojskog kantona.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.