HOROR U STARIM BANOVCIMA: Lupao ženi glavu o automobil, život joj spasao slučajni prolaznik

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jun.2020, 20:03

HOROR U STARIM BANOVCIMA: Lupao ženi glavu o automobil, život joj spasao slučajni prolaznik

Užas u Starim Banovcima.

Nemanji B, zvanom Zeleni, iz Starih Banovaca određen je pritvor zbog sumnje da je bivšoj nevenčanoj supruzi lupao glavu o automobil, izbio joj zub, a smrti ju je spasao prolaznik, inače bivši specijalac koji je potrčao za nasilnikom.

Nemanja B. je 27. maja u Starim Banovcima došao u mini-ergelu bivše nevenčane supruge A. J. s kojom ima dvoje dece. Žena ga je prethodno prijavljivala nadležnom centru za socijalni rad zbog fizičkog maltretiranja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i neplaćanja alimentacije, ali navodno na njene žalbe niko nije reagovao.

- On je tog dana došao u njenu mini-ergelu u Starim Banovcima i ničim izazvan, odmah fizički nasrnuo na nju. Udarao ju je i šutirao. Nesrećna žena je uspela da se nekako iskobelja, istrčala je iz štale u dvorište svoje porodične kuće - kaže izvor.

Nasilnik je, međutim, nije odustajao od toga da teško povredi majku svoje dece, pa je potrčao za njom. Sustigao ju je kod parkiranog automobila.

- Nastavio je da je tuče, ne gledajući gde udara. Nesrećnu ženu uhvatio je za kosu. Besomučno je njenu glavu udarao u automobil i koliko je bio kao podivljala zver svedoči to da je udarajući njenom glavom napravio ulubljenja na limariji. Lice joj je unakazio, zub izbio.

Iako su joj usta bila puna krvi, žena je jaukala, a te njene vapaje čuo je prolaznik.

- Prolaznik, bivši specijalac, preskočio je kamenu ogradu visoku dva metra. Kada je video zlostavljača, potrčao je ka njemu urlajući 'ostavi tu nedužnu ženu'. Nasilnik, po svemu sudeći uplašen od razgoropadenog čoveka koji je trčao ka njemu, pobegao je. Spasilac je pritrčao povređenoj ženi, koja je bila sva krvava i podigao je sa zemlje. O batinama koje je dobila od bivšeg emotivnog partnera obavestili su policiju, a povređena A. J. je prevezena u bolnicu, gde su joj konstatovane teške telesne povrede - kaže izvor.

Patrola je ubrzo privela osumnjičenog Nemanju B. i prvo mu je, po nalogu tužioca, određeno zadržavanje. Nakon toga, sudija za prethodni postupak mu je odredio pritvor do 30 dana zbog porodičnog nasilja. Zanimljivo da je osumnjičeni, uprkos tome što postoji svedok koji ga je video kaka tuče ženu, na saslušanju pokušao da se izvuče i krivicu prebaci na nju. Naime, on je optužio A. J. da je ona njega tukla i da je zbog njenih batina zadobio potres mozga?!

Nemanja B. i pre ovog napada fizički je nasrtao na partnerke. Tako je devojku s kojom je bio pre veze sa A. J., takođe fizički zlostavljao, zbog čega je protiv njega podneta krivična prijava.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.