HOROR U PRNJAVORU: Dva mladića privedena zbog sumnje da su silovali devojčicu (12)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jul.2020, 10:27

HOROR U PRNJAVORU: Dva mladića privedena zbog sumnje da su silovali devojčicu (12)

Određen im je pritvor, a biće podignuta optužnica

Dvojica mladića M. K. (21) i M. N. (23) iz Prnjavora uhapšeni su i predložen im je pritvor zbog sumnje da su obljubili devojčicu od 12 godina. Osumnjičeni su navedeno krivično delo počinili u utorak u Prnjavoru.

- Tužilac je stavio predlog za određivanje pritvora zbog postojanja osnovane bojazni da bi osumnjičeni boravkom na slobodi mogli da ometaju krivični postupak uticajem na svedoke, zbog postojanja naročitih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << okolnosti koje opravdavaju bojazan da će osumnjičeni dovršiti ili ponoviti krivično delo i iz razloga što bi puštanje na slobodu osumnjičenih rezultiralo stvarnom pretnjom narušavanja javnog reda - rekli su u OJT Banjaluka.

O predlogu za određivanje mere pritvora odlučiće Sudija za prethodni postupak Okružnog suda u  Banjaluci.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.