HOROR U KALIFORNIJI: Napadači otvorili vatru, ubijene 2 osobe, više njih povređeno

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jul.2022, 00:29

HOROR U KALIFORNIJI: Napadači otvorili vatru, ubijene 2 osobe, više njih povređeno

Dve osobe su ubijene, a tri ranjene u pucnjavi koja se dogodila na četiri "7- Eleven" radnje Južnoj Kaliforniji u ponedeljak rano ujutro, saopštile su vlasti. Veruje se da su najmanje tri od četiri pucnjave povezane sa istim napadačem.

Čini se da je do pucnjave došlo nakon pljački pred zoru ili zbog pokušaja pljačke u četiri prodavnice, na dan kada ovaj brend proslavlja godišnjicu poslovanja i deli besplatna pića.

- Naša srca su sa žrtvama i njihovim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << najmilijima. Prikupljamo informacije o ovoj strašnoj tragediji i radimo sa lokalnim organima - piše u saopštenju kompanije.

Inspektorima još uvek nije jasno šta je motiv ovih pucnjava u gradovima Riversajd, Santa Ana, Brea i La Habra.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kalifornija: Šest prodavnica opljačkano, dve osobe ubijene i tri ranjene

Izvor: NoviMagazin.rs, 12.Jul.2022

Dve osobe su ubijene i tri su ranjene u pljačkama šest prodavnica američkog lanca "7-Eleven" (7-11) u južnoj Kaliforniji.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.