HOROR! Sin kanibal raskomadao majku na 1.000 sitnih delova, jeo njeno meso, a potom nahranio i psa! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Maj.2021, 16:28

HOROR! Sin kanibal raskomadao majku na 1.000 sitnih delova, jeo njeno meso, a potom nahranio i psa! (VIDEO)

Slučaj je zgrozio celu naciju

Sančez Gomez je tvrdio da je doživeo "psihotičnu epizodu" kada je ubio svoju majku Mariju Soledad Gomez (66) u njihovom domu u Španiji, ali porotnici su to odbili i proglasili 28-godišnjaka krivim.

Ubica kanibal Sančez Gomez ubio je svoju majku i pojeo njeno telo za dve nedelje, držeći njene ostatke u kutijama za ručak u frižideru. Sud u Španiji osudio je Gomeza za ubistvo njegove majke, Marije Soledad Gomez (66), u jezivom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << piru iz februara 2019. godine. Presuda je doneta u četvrtak, 6. maja, nakon dvonedeljnog suđenja.

Devet porotnika odbacilo je Gomezovu tvrdnju da je doživeo "psihotičnu epizodu" kada je prišao Mariji s leđa i zadavio je. Zatim je raskomadao svoju majku pre nego što je pojeo delove njenog tela za dve nedelje pre nego što je policija izvršila pretres stana.

Gomez je policajcima otvorio vrata stana i rekao im: "Da, moja majka je ovde mrtva", čulo se na sudu. Detektivi su otkrili Marijine ostatke u frižideru, kao i kosti po fiokama u porodičnoj kući.

Marijina glava, ruke i srce pronađeni su na njenom krevetu, a policija kaže da je ostatak isečen na 1.000 sićušnih delova. Policajac koji je svedočio na suđenju rekao je da je Gomez tvrdio da je neke delove jeo sirove, a druge kuvane. Takođe je rekao da je 28-godišnjak rekao policiji da je dao nekoliko komada psu.

- Počeo je da nam govori da ju je zadavio s leđa nakon što je prebačen u policijsku stanicu. Takođe je rekao da je jeo delove njenog tela, neke kuvane, a neke sirove, a neke komade je dao psu - rekao je policajac.

Tužilaštvo je saopštilo da je ubica ljudožder koristio tesarsku testeru i dva kuhinjska noža da bi raskomadao svoju majku. Gomez je tvrdio da je čuo "skrivene glasove i poruke" koji su mu govorili da ubije majku dok gleda televiziju.

Rekao je madridskom provincijskom sudu Audiencia da su ti glasovi bile komšije, poznanici i poznate ličnosti. Tužilaštvo je Gomezu preporučilo zatvorsku kaznu u trajanju od 15 godina i pet meseci, ali pretresni sudija to još nije potvrdio.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.