HOROR! Ovan UBICA SEJE SMRT po Lajkovcu! Žena bila kod komšinice - sledećeg trenutka BILA JE MRTVA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Okt.2018, 22:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HOROR! Ovan UBICA SEJE SMRT po Lajkovcu! Žena bila kod komšinice - sledećeg trenutka BILA JE MRTVA!

Nezapamćena tragedija pogodila Srbiju!

N. J. (89) iz sela Slovac kod Lajkovca poginula je u nedelju popodne, kada ju je u voćnjaku njene komšinice udario ovan! Telo nesrećene starice je brzo pronađeno i prebačeno u bolnicu, ali je tamo podlegla povredama.

Meštani sela Slovac kažu da niko nije video kako se odigrala tragedija.

- N. J. je u nedelju popodne otišla do komšinice. Sedela je možda sat vremena kod nje, a onda je preko voćnjaka krenula natrag >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kući. Tada je ovan nasrnuo na nju, ali niko to nije video, pa ne znamo šta je to isprovociralo životinju da udari staricu - objašnjava meštanin Slovca.

On dodaje da je N. J.  malo kasnije pronađena kako leži u voćnjaku, bez svesti, pa su odmah pozvane policija i Hitna pomoć.

- Brzo je prebačena u bolnicu, ali joj nije bil ospasa. Policija je radila uviđaj i u nedelju uveče i u ponedeljak ujutru. Postoji mogućnost, doduše mala, da je N. J. izdalo srce od straha kada je ovan nasrnuo na nju. Čuo sma da je tužilac tražio da se radi obdukcija i tada će se sigurno znati šta se tačno desilo - kaže sagovornik.

Komšinicia stradale starice kaže da je N. J. bila sitna i krhka žena, pa ako je ovan nasrnuo na nju, nije imala nikakve šanse da se odbrani i preživi.

- Čula sam priče da je taj ovaj i ranije napadao ljude i da čak ni gazda ne sme da mu okrene leđa, ali nisam sigurna da li su to sada ogovaranja koja se šire posle tragedije. Ali znam da, ako se ovan zatrčao na N. J., ona nije imala snage da mu pobegne. Strašno je to. Doživela je toliku starost, a na kraju da joj presudi ovan - očajna je njena komšinica.

Inače, slična tragedija dogodila se i pre devet godina u Pepeljevcu, drugom lajkovačkom selu. Krajen juna 2009. godine u svom voćnjaku pronađena je mrtva  ​​​​​​M. V. (78). Policija je tada uhapsila meštanina ovog sela, koji je malo pre toga izašao sa robije zbog sumnje da je ubio M. V., ali je obdukcija pokazala da je nesrećnu staricu ubio ovan.

U još jednom sličnom incidentu, 30. maja 2010. godine, ovan je umsrtio staricu S. A. (74) u njenom dvorišu u Bočaru, kod Kikinde, dok je njena unuka A. A. od udaraca zadobila lake povrede. Protiv vlasnika ovna tada je podignuta optužnica za krivično delo protiv opšte sigurnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.